A Tamirel egy psychedelic/blues rock zenekar. Eredetileg 2010-ben Riba Gergely alapította, de az akkori néhány-próbás felállás és egyetlen szám kidolgozása (’Somedays’), csak jelképes kezdetnek mondható.

Riba Gergely a 2010-ben alapított psychedelic rock zenekar, a Tamirel frontembere. A Tamirel első nagylemeze a 2018-as ‘You And The World’ volt, amit hazai koncertek követtek.  A zenekar 2017 és 2019 között többek között fellépett az A38 Hajón, az Analog Music Hallban, a Gödör Klubban, A Hello Ugar! és az Ürömi Fesztiválokon. Utóbbi eseményen a Piramis előzenekaraként. 


2021-ben jön ki a Tamirel második lemeze, aminek magyar nyelvű számai a pilisborosoenői Szeláví! Fesztiválon debütálnak. Az elmúlt években Gery bejárta Amerikát, szóló koncerteket adott Ausztriában, Németországban, Norvégiában és Angliában is. Saját szerzemények mellett a rock és a blues tradícióját követve kedvenc feldolgozásait is előszeretettel dörrenti meg, úgy mint  J.J. CaleChis Cornell, Tony Joe White, Johnny Cash dalokat. 

Gery Pilisborosjenőn nőtt fel, és mind a mai napig nagyon sokat jár vissza, olyannyira, hogy még számot is írt PBJ Blues címmel.”
https://www.youtube.com/watch?v=_b8-GxZB2WUhttps://youtu.be/J7ssyIWmI2Q

Somedays

All Seasons in the Sky

~Spotify~

~iTunes~

https://itunes.apple.com/us/artist/tamirel/id1217512064

www.facebook.com/tamirelmusic

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük