Egész évben SZELÁVÍ!

Ha tennél azért, hogy Magyarország egy egyenlőbb, bátrabb, szabadabb hely legyen, olyan, ahol mindannyiunk számára van hely és ahol jól érezhetjük magunkat, ismerd meg a szervezetet, ami minden nap ezért dolgozik. Tanuld meg a TASZ-tól a jogérvényesítés alapfortélyait, hogy ne maradj egyedül, ha a hatalom a sorsodra hagy, vagy épp ellenkezőleg: túlságosan beleavatkozik az életedbe. A TASZ standjánál kitöltheted a jogtudatosító kvízünket és beszélgethetsz velünk a kritikus helyzetekre adható jó és rossz válaszokról és arról, hogy hogy tudnál kiállni másokért vagy neked fontos ügyekért is. Megtanítunk használni a TASZ segédanyagait és ha szükséged van rá, ingyenes jogsegélyt adunk a téged érintő ügyekben.

Légy SZABAD. polgár és támogass minket, hogy mindenki számára elérhetővé váljon az ingyenes jogsegély! Ha a webshopunk teljes kínálatából szeretnél SZABAD. pólót/pulcsit/hoodiet választani, akkor stoppold le magadnak előre a a https://tasz.hu/gardrob aloldalunkon. Fizess kényelmesen a shopifyon keresztül. Ha jelzed emailben fundraising munkatársunk, Tóth Joli számára a  toth.joli@tasz.huemail címen, hogy a kiválasztott terméket a SZELÁVÍ fesztiválon szeretnéd megkapni, mi odavisszük neked a névre szóló csomagodat. És akkor már nincs más dolgod, mint SZABAD.-on heverészni a fűben.


A helyszínen csak a legnépszerűbb termékek legátlagosabb méreteivel (S, M) és adományládával tudunk jelen lenni (tehát nem lesz lehetőségünk pénzt váltani vagy visszaadni) de reméljük, hogy ezzel a smart hack-kel mindenki, aki szeretné, boldog SZABAD-cucc tulajdonossá válhat.