Csatlakozz izgalmas teljesítménytúráinkhoz és fedezd fel velünk a Pilisi Parkerdőt! A BTSSZ hosszabb és rövidebb túrával is készül, így biztosan mindannyian megtaláljátok a nektek való programot. Irány a természet! Túrázz a SZELAVÍ FESZTIVÁLRA június 03-án !

Kellemes szombat délutáni túra Pilisborosjenő Polgármesteri hivataltól az „Egri vár”-ig, azaz az Egri vár másolatáig. Választható távok: 15 és 6 km. 

Indítás:

  • 15 km – 12:30-13:15.
  • 6 km – 14:00 – 15:00

Nevezési díj: 1800 Ft. A részt vevők nyomtatott menetlevelet és térképet kapnak, út közben fissítőt (csoki, ásványvíz), a célban kitűzőt és oklevelet. 

Töltsd a nap további részét is a természetben, piknikezz a szabad ég alatt, fedezd fel zenei és nemzenei programjainkat a Szeláví Fesztiválon (https://szelavifesztival.hu/) A túrán részt vevők 15 % kedvezményt kapnak a fesztivál bármely napi belépőjéből.  A kódot a weboldalon tudják majd az érdeklődők beváltani, illetve a helyszínen is fel tudják használni a kedvezményt.

Jegyvásárlás: https://tixa.hu/szelavi-2023?fbclid=IwAR1rdtYspFdYrad0i2J8qS0rAlMr-uJ2ba6BJiZ4Yyd_xEWgcbqVE1jt6f8

Találkozzunk június első hétvégéjén Pilisborosjenőn, az Egri vár másolatánál!

🫶 Gyertek és ünnepeljük együtt az élet apró örömeit, koccintsunk a naplementére és dúdoljuk együtt kedvenc dallamainkat! ✨ Pilisborosjenőre mi hozzuk a legtáncosabb ritmusokat 🪩, ti pedig a legjobb barátaitokat! 😊

Találkozzunk a fesztiválon! 🎈 Belépőket itt találsz.
További programokat ide kattintva találsz, válogass kedvedre nyáresti koncertjeink közül! 🕺