Budapest Bár koncert – Szeláví! Színpad
Június 3. szombat – 21:00

A Budapest Bár több mint 15 éve képviseli az eredetiséget a hazai könnyűzenei palettán, ez idő alatt 11 lemezt jelenttettek meg és több mint 1000 koncerten táncoltatták meg közönségüket. 💃 A stílusokon átívelő zenekar filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres slágereket dolgoz fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében. 🎵 Idén nyáron Pilisborosjenőn is zenélnek nekünk! 🎉 👉 A Budapest Bár zenekart Farkas Róbert alapította eredetileg a kávéházi cigányzene korszerűsítése érdekében. 🕺 2007-ben a zenekar köré szervezte a magyar rockzene néhány jelentős alakját, az eredetileg egyetlen lemezre összeállt csapat pedig együtt maradt és azóta is töretlen sikerrel lépnek fel színházakban, fesztiválokon, koncertpódiumokon – az énekesek viszonylag állandó összeállítású szerepeltetésével. 🎙️ Örökzöld táncdalokat, filmslágereket, kuplékat adnak elő újszerűen, kiváló ízléssel, kifinomult cigányzenei háttérrel.

⭐ Németh Juci zenetanárként végzett. 🎙️ Énekesnői karrierje az Anima Sound Systemben kezdődött, de számos zenekarral dolgozott együtt a Kispáltól az Oi va voi-ig. Juci sokoldalúságát butikjában, a Nemruciban, saját bandájában a Nemjuciban is bizonyította, és televíziós riporterként is dolgozott. Az énekesnő kezdetektől tagja a Budapest Bárnak. 🎶


⭐ Frenk a róla elnevezett zenekar vezetője, az éneklés mellett kiváló dobos 🥁 , gitáros 🎸 , zongorista 🎹 . Karakteres egyéniségével és különleges hangjával üde színfoltja a Budapest Bárnak és a magyar zenei életnek. Hosszú ideig a Hiperkarma zenekar tagja volt, jelenleg még a Braindogs koncertjein tűnik fel. 🎶

⭐ Lovasi András dalszerző előadó, a Kispál és a Borz zenekarral lett ismert, a zenekar alapítója, a mindenki emlékeiben élő dalok szövegírója és zeneszerzője is egyben. Jelenleg a szintén általa alapított Kiscsillag zenekarral, illetve szólóban is készít albumokat és koncertezik.  A magyar kultúrához való hozzájárulásáért 2010-ben Kossuth díjat kapott.

⭐ Keleti András a Colorstar énekese, zeneszerzője, amelynek zenei világa talán legtávolabb esik a Budapest Bártól az énekesek zenekarai közül, mivel pszichedelikus-elektronikus zenét játszik. Andrisnak viszont az a műfaj, és a Budapest Bárban énekelt dalok is egyaránt jól állnak. Az “átszellemülést” talán az is segíti, hogy időnként színészi szerepeket is vállal kisebb darabokban.

Találkozzunk a fesztiválon! 🎈 Belépők: https://tixa.hu/szelavi-2023
További programokat ide kattintva találsz, válogass kedvedre nyáresti koncertjeink közül! 🕺