Freakin’ Disco koncert – Pilisi Pódium
Június 3. szombat – 22:45

Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe. 🚀 Novemberben jelent meg a Freakin’ Disco legújabb klipje és EP-je Face Yourself címen. A zene a Grammy-díjas Steve Dub producer (The Prodigy, The Chemical Brothers) közreműködésével készült, míg a klipet Hajdu Szabolcs rendezte. 🎥 Korábbi, Rules című klipjük kapta a legjobb rendezés díját a 4. Magyar Klipszemlén, bekerült a New York One Shot filmfesztivál döntőjébe és kategóriájában második lett a Berlin Music Video Awardson. 🏆 Zenéjüket adták Hajdú Szabolcs filmjéhez, színházi előadásokhoz, a Fővárosi Nagycirkusz műsorához, animációs filmhez, illetve divatbemutatóhoz is. ✨ 🫶 Gyertek és ünnepeljük együtt az élet apró örömeit, koccintsunk a naplementére és dúdoljuk együtt kedvenc dallamainkat! ✨ Pilisborosjenőre mi hozzuk a legtáncosabb ritmusokat 🪩 , ti pedig a legjobb barátaitokat! 😊

Találkozzunk a fesztiválon! 🎈 Belépők: https://tixa.hu/szelavi-2023
További programokat ide kattintva találsz, válogass kedvedre nyáresti koncertjeink közül! 🕺

Freakin' Disco, koncert, zene, szeláví fesztivál
Kattints a képre, csatlakozz Facebook eseményünkhöz és szólj a barátaidnak is! 🎉

„A Freakin’ Disco olyan labirintusba vezet minket, amiből nem akarunk kitalálni. Már nem is kell Ariadné fonala, közeleg a Minotaurusz, hátunk mögött becsukódott az ajtó, és táncolni van kedvünk.”
(Latorczai Balázs, Szimpla kert)

„A zenéjüktől a két füled közt végtelenné tágul az univerzum, és megérted Einsteint. Megérted, milyen lehet az a száguldás, amikor lelassul az Idő, és ott pulzál a tenyeredben. Tökéletes összjáték.”
(Kárpáti Péter, dramaturg)

„Zenéjükben keveredik az elektronikus zene precizitása a jazz improvizációkkal. Saját maguk definiálására három szót használnak:
jazz, űrzene és techno.”
(Budabeats Records)