Galaxisok koncert- Szeláví! Színpad
Június 4. vasárnap – 18:30

A Galaxisok a legkacskaringósabb pályájú magyar zenekarok egyike. Tábortüzes-sikálós polbeattel kezdték, csilingelő gitárpoppal folytatták, hogy aztán a siker kapujában egy huszárvágással hirtelen kísérleti zongorás balladákra váltsanak. Hatlemeznyi kompromisszummentes útkeresés 💿 , mindig épp annak a bűvöletében, ami éppen akkor a zenekart, illetve az egykori névadó Szabó Benedeket érdekelte. 2020-ban például két lemezt is megjelentettek, és hiába kacsingatott az egyik visszafelé, a gitáros slágerek irányába, az utána következő húszszámos duplalemez már megint tele volt nehezen megfejthető álmokkal 💭 és világ körüli stíluskavalkáddal.

A 2023 év elején megjelent Minket ne szeress! című lemez 📀 pedig olyan, mint egy nyolcvanas évekbeli spanyol demó. Az album nyolc dalát a próbateremben, utólagos javítások és színezgetések nélkül rögzítette a zenekar, amelyeket saját bevallásuk szerint a nyolcvanas évek spanyol újhulláma, a movida madrileña legendái, a Zombies, a Las Chinas vagy az Ataque de Caspa, illetve jugoszláv és magyar kortársaik, például a Cséb80 vagy a Königh és a Ciklámen ihlettek.

🫶 Gyertek és ünnepeljük együtt az élet apró örömeit, koccintsunk a naplementére és dúdoljuk együtt kedvenc dallamainkat! ✨ Pilisborosjenőre mi hozzuk a legtáncosabb ritmusokat 🪩, ti pedig a legjobb barátaitokat! 😊

Találkozzunk a fesztiválon! 🎈 Belépők: https://tixa.hu/szelavi-2023
További programokat ide kattintva találsz, válogass kedvedre nyáresti koncertjeink közül! 🕺

Galaxisok, koncert, Pilisborosjenő, Szeláví Fesztivál
Kattints a képre, csatlakozz Facebook eseményünkhöz és szólj a barátaidnak is! 🎉