Kedves Barátom!
Idén is sok szeretettel várlak a Nagy-Kevély déli lejtőjén az Egri vár másolatánál, a Szeláví! Fesztiválon. Lesz mulatság, jó zene, hideg sör, forró étel, buborékos fröccs, tánc a csillagos ég alatt.

Segítség a megközelítéshez:
Hallgass rám, érkezz tömegközlekedéssel!

BUSSZAL 🚍
Árpád híd autóbusz-állomástól egész nap indulnak buszok Pilisborosjenőre. A hazaút miatt sem kell izgulj, az utolsó fellépő végezte után külön járatot szerveztem, amivel visszajuthatsz a városba. Szombat hajnalban 01:30-kor, vasárnapra 02:15-kor indulnak a buszok Pilisborosjenő autóbusz fordulótól.

Amint leszállsz a buszról, a  fesztivál helyszínét gyalogosan tudod megközelíteni, ez segít abban, hogy a város búját baját magad mögött hagyd. Éppen ezért most a körömcipőt és a vasalt inget hagyd otthon, fő a kényelem. A séta során az alább látható térkép lesz a vezetőd, illetve, kitábláztam az útvonalat, lehetőséged sem lesz eltévedni.

TELKOCSIVAL 🚘
Amennyiben lehetőséged van rá, vedd igénybe a telekocsis szolgáltatásokat, én jó szívvel az Oszkárt ajánlom. Érkezz a fesztiválra baráti hangulatban, Oszkárral telekocsizva:

🚗 autósként hirdesd meg szabad helyeidet: http://l.oszkar.com/AutoskentaSzelavira2023
🔍 vagy keress autóst és foglalj helyet nála: http://l.oszkar.com/OszkarralaSzelavira2023

AUTÓVAL 🚗
Ha mégis úgy döntesz autóval érkeznél, akkor javaslom, hogy vásárolj belépőd mellé egész napra érvényes parkolójegyet, mely birtokában igénybe veheted a fesztiválozók számára fenntartott parkolót. A parkolójegyet itt veheted meg: https://tixa.hu/szelavi-2023

Tudd biztonságban autódat amíg fesztiválozol! Kattints a TIXA oldalára és váltsd meg parkolójegyedet. A parkolójegy kizárólag online vásárlással váltható meg. A helyszínen is lehet vásárolni, ám ott is, csak online formában.

🎫 Parkolójegy: 2500 Ft / nap / autó
📍 Parkoló helyszíne: A Kevélyhegyi Levendulás mellett haladj tovább egyenesen, és a bal oldalon, 500 méter múlva látni fogod a parkolót. A fesztiválterület innen 15 perc sétára található.

A fesztiválon való részvétellel elfogadod az Adatvédelmi tájékoztatónkat!

Remélem az idei jegyed/bérleted megvan már! Alig várom, hogy találkozhassunk!
Baráti öleléssel:
Jenő