VOLÁN BUSZ ÉS TÖMEGKÖZLEKEDÉS 🚌

Pilisborosjenőre menetrend szerint közlekedik a 840-es Volánbusz, mely az Árpád Híd Autóbuszállomástól indul. Gyertek vele Pilisborosjenő autóbuszfordulóig, vagyis a végállomásig. A Kevélyhegyi Levendulamezőt elhagyva kövessétek az erdei utat egyenesen, keressétek szemetekkel a táblákat, míg nem egyszer csak az Egri vár másolatához érkeztek.

OSZKÁR TELEKOCSI 🚗

Kezdjétek el a bulit már Pilisborosjenőre tartva! 😉 Keressetek utasokat szabad helyeitekre, vagy jelentkezzetek fuvarért az Oszkár telekocsi-n. 🚗 Ha autóval jössz Jenőre, hozz el másokat is és oszd meg az útiköltségedet:http://l.oszkar.com/AutoskentSzelavi2022🚏 vagy keress autóst, aki elhoz: https://www.oszkar.com/szelaviJövő héten találkozunk! 🎉

PARKOLÁS 🚗

Tudd biztonságban autódat amíg fesztiválozol!

Tixa // Szeláví! Fesztivál 2022

Kattints a TIXA oldalára és váltsd meg parkolójegyedet. A parkolójegy kizárólag online vásárlással váltható meg. A helyszínen is lehet vásárolni, ám ott is, csak online formában.

Parkolójegy: 1500 Ft / nap / autó

Parkoló helyszíne: A Kevélyhegyi Levendulás mellett haladj tovább egyenesen, és a bal oldalon, 500 méter múlva látni fogod a parkolót. A fesztiválterület innen 15 perc sétára található.

BULI UTÁN HAZAFELÉ 🚌

Ha lecsúszott egy-két pohár fröccs, ne aggódjatok. A pénteki és szombati buli után is indul 1-1 különjárat autóbusz a Pilisborosjenői autóbuszforulótól vissza, Budapestre. A busz mindkét este 01.00-kor indul! Le ne késsétek!