Kedves Fesztiválozók! 

Idén a dömösi új helyszín mellett egy még újabb, festői panorámájú helyszínnel is bővül a Szeláví! Fesztivál. Partnerkapcsolatot alakítottunk ki a Partifecske Kultúrbisztróval, így Pilismaróton is megtalálhatjátok a Szeláví egy-egy programját!

Partifecske programok

A Partifecske szemet gyönyörködtető Duna-parti helyszínén két koncertet hallgathattok meg a Szeláví! Fesztivál részeként, ezek a programok a fesztiválra hangolódás jegyében díjmentesen látogathatók! 

  • 2024. május 31. 15.00 – 16.00 Maszkura Poétás c. műsora

  • 2024. június 1. 15.00 – 16.00 Grunting Pigs koncert 

Kenutúrák

A  DaNu kemping együttműködésével kenutúrákat szervezünk Dömös és Pilismarót között.  A kenutúrák a Partifecskéből indulnak, ahol a kenuval közlekedő fesztiválozók 10% kedvezménykupont  kapnak a Partifecske kávékülönlegességeiből. 

A kenutúrák időpontja:

  • 2024. június 1. 10:00 – 13:00 – Indulás kisbusszal Dömösről Pilismarótra, majd kis kávészünet után kenuzás vissza Dömösre 
  • 2024. június 2. 10:00 – 13:00 – Indulás kisbusszal Dömösről Pilismarótra, majd kis kávészünet után kenuzás vissza Dömösre 

És ez még nem minden

Tudjuk jól, milyen fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű, pihentető pihenés, így a Partifecskénél a sátrazás is megoldható. Aki Pilismaróton szeretne megszállni, jó szívvel ajánljuk. 

Partifecske, Pilismarót:

Szeretettel ajánljuk mindenkinek a Partifecske meglátogatását. Csodaszép környezet, finom italok és ételek,  és nem utolsó sorban, remek koncertek a Duna partján.   Szerintünk ez az egyik legszelávíbb módja a fesztiválra készülésnek!